STIRI TRACTARE AUTO: Website-ul Quick Transport

Am lansat website-ul TractareAuto.ro. Firma Quick Transport vine in sprijinul soferilor care au probleme cu autoturismul (probleme tehnice, avarii, accidente).

Informatia inseamna putere. Asa ca am pus la dispozitia clientilor nostrii acsest website pentru a-i tine informati despre serviciile noastre, dar si despre legislatia auto in vigoare.

Designul functional, atragator, cu timpi de incarcare infimi se adreseaza tuturor potentialilor clienti ai companiei noastre.

Eforturile sustinute si continue vor oferi clientilor nostrii siguranta si increderea ca orice s-ar intampla autoturismul lor va fi transportat sau reparat in cel mai scurt timp.

Wedesign-ul si implementarea Web/SEO sunt asigurate de SC Terratacho Computers SRL, o firma cu un portofoliu relevant in domeniul internet / design / e-commerce.

Terratacho Computers asigura o gama variata de servicii si produse in domeniul IT / internet / NewMedia printre care enumeram: Desing, Print Design, Web Design, Programare, Aplicatii de tip E-commerce, Servere, Depanare PC, Mentenanta, Servicii pe baza de abonament, etc.


Terratacho Business Mail   service intretinere calculatoare